Felanmälan till Älvsbyns Fastigheter samt till Älvsbyns kommun (Kultur och fritid)

LÄS MER

Här kan du göra felanmälan gällande hyresbostäder, lekparker/parker, grönområden och fritidsanläggningar inom Älvsbyns kommun.

Detta är en felanmälan för sådant som INTE är akut. Om du bedömer ärendet som akut ska du ringa vårt journummer direkt på tel 0929-72377 om ditt ärende gäller hyresbostäder.

 

Exempel på akuta fel är t.ex  en vattenläcka där det rinner ut vatten eller ett fel som utgör direkt fara för människor eller djur ( en kran som endast droppar eller en gunga som gått sönder är inte akut men viktig att du felanmäler)

Det är vår ambition att lösa fel så fort som möjligt i den ordning som felanmälan mottagits, men vi prioriterar förstås  de allvarliga felen först.

I samband med din felanmälan så sparar vi dina kontaktuppgifter i syfte att kunna kontakta dig vid ev. ytterligare frågor.

 

OBS!! Om du har skyddad personuppgift (antingen sekretessmarkering, kvarskrivning eller fingerade personuppgifter) bör du inte använda dig av e tjänsten.  Då kan du istället ringa 0929-12454  vardagar kl 08-12 för att göra en felanmälan.

 

 

 

 

 

 

 

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa